• <span style='line-height: 90px;color: #900136;'>Heb je plannen<br>voor de toekomst ?</span>
    Heb je plannen
    voor de toekomst ?
    Ontdek onze verschillende spaarrekeningen en kies voor
    het gereglementeerde spaardeposito waarmee u dat kunt realiseren.
    Meer

Ons maatschappelijke zetel en agentschap aan de Jozef II straat is verhuisd. Ons nieuw adres is: Wetstraat, 34 - 1040 Etterbeek.

Banca Monte Paschi Belgio

Bij Banca Monte Paschi Belgio zal u nooit een nummer zijn, want wij wensen met u een vertrouwensband en een financieel partnerschap op te bouwen op maat van uw behoeften op lange termijn.

Private Banking

Geniet van het advies en de investeringsstrategieën op basis van uw risicoprofiel en uw doelstellingen dankzij onze Private Bankers.

Bedrijven

Doorheen de jaren is het Corporate Banking Center van Banca Monte Paschi Belgio, met expertise in LARGE CORPORATES en KMO‘s, uitgegroeid tot een dynamische en professionele service.

Multi Card

Een kaart die u voor 100% controleert.

Verzekeren

Banca Monte Paschi Belgio biedt u , in samenwerking met zijn partners binnen de verzekeringssector, een uitgebreid en interessant gamma van verzekeringsproducten om aan uw behoeften te voldoen.

Hypothecaire krediet

Bij Banca Monte Paschi Belgio kunt u bij uw zoektocht naar een hypothecair krediet dat bij u past, rekenen op de hulp van experts.


Banca Monte Paschi Belgio is de enige bank naar Belgisch recht van Italiaanse herkomst die in België actief is.


Wij bieden onze klanten een breed scala van financiële producten en bankdiensten die aangepast zijn aan al hun eisen. We garanderen u een hoge graad van flexibiliteit die onmisbaar is om een service op maat te kunnen leveren.