Votre version d'Internet Explorer n'est plus supportée, veuillez la mettre à jour (min. Internet Explorer 9) ou utiliser un autre navigateur pour une meilleure expérience.

Welkom in uw nieuwe thuis!

Banca Monte Paschi Belgio stelt u kort de evolutie van haar nieuwe website voor.

Welkom (in uw nieuwe) thuis!

Zoals u wellicht heeft gemerkt, heeft onze website een nieuwe look.

Hij werd volledig opnieuw ontworpen om u een nieuwe visuele ervaring aan te bieden, samen met een grotere transparantie over onze producten en diensten om doeltreffender met onze klanten te kunnen communiceren.

Een gewijzigde look & feel:

  • We hebben het algemeen aspect van de site gemoderniseerd om hem toegankelijker te maken, zowel vanaf uw computer, uw tablet als uw smartphone.
  • Nieuwe snelkoppelingen (in de vorm van een knop) geven u sneller toegang tot de meest gebruikte items op onze site (Paschiweb, klant worden, enz...)
  • De navigatie werd vereenvoudigd en verbeterd; ze is aanwezig op twee niveaus, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van de pagina.
  • Op elk van onze informatieve pagina's wordt u de mogelijkheid geboden om de inhoud op een optimale manier af te drukken (geen beeld, niet te veel kleuren, enz...)

We hebben een zoekmachine toegevoegd (toegankelijk via de bovenkant van alle pagina's) zodat u sneller relevantere informatie terugvindt.

Nieuwe formulieren, de mogelijkheid om een afspraak te maken in een kantoor, online te solliciteren of ons een suggestie te sturen hebben op de site hun intrede gedaan.

Sommige rubrieken zullen verder worden uitgebreid, zoals onze rubriek « vragen ». Wij luisteren voortdurend naar uw wensen of vragen, en zullen onze FAQ ongetwijfeld aanvullen.

Wij hopen dat u van deze nieuwe ervaring zal genieten.

Wij wensen u alvast een aangenaam bezoek.

Banca Monte Paschi Belgio.

Deel dit nieuws