Wie zijn we?

Banca Monte Paschi Belgio is een bank naar Belgisch recht actief op het grondgebied sinds 1947.

De diensten van Banca Monte Paschi Belgio

Wij bieden onze klanten een breed scala van financiële producten en bankdiensten die aangepast zijn aan al hun eisen. We garanderen u een hoge graad van flexibiliteit die onmisbaar is om een service op maat te kunnen leveren. Bij Banca Monte Paschi Belgio zal u nooit een nummer zijn, want wij wensen met u een vertrouwensband en een financieel partnerschap op maat van uw behoeften op lange termijn op te bouwen.

Onze toegevoegde waarde is gebaseerd op een service aangepast aan uw specifieke behoeften. Professionaliteit, transparantie en een goede communicatie met onze klanten zijn onze prioriteit.

Onze activiteiten zijn gericht op:

Een bank naar Belgisch recht

Banca Monte Paschi Belgio (BMPB) is een bank naar Belgisch recht.

De hoofdactiviteit van BMPB is die van een klassieke commerciële bank die spaardeposito's en kredieten aanbiedt. De deposito's worden geïnd in België en kredieten worden verleend aan Belgische gezinnen of bedrijven die op die manier tegelijkertijd actief deelnemen aan de ontwikkeling van de nationale economie.

Bovendien garanderen wij, als instelling naar Belgisch recht, dat BMPB-klanten genieten van een Belgische dekking van deposito‘s ten bedrage van 100.000 euro per persoon en per bank. In geval van faillissement van een instelling naar Belgisch recht vallen de bedragen die zijn gestort door particulieren en bepaalde rechtspersonen onder het Europees mechanisme voor bescherming van deposito's tot een maximum van 100.000 euro per persoon en per bank. Banca Monte Paschi Belgio N.V. (BMPB) is aangesloten bij het verplicht Belgisch wettelijk depositogarantiefonds. Meer informatie over dit garantiesysteem vindt u op de website http://garantiefonds.belgium.be/nl.